Fitness hold for kvinder i Aalborg

16 marts 2020 astrid_pedersen

Som kvinde kan det godt være en grænse overskridende oplevelse at skulle bevæge sig ned i et fitness center. Især hvis man er usikker på sin krop og dens evne til at præstere.

Måske har du aldrig trænet, eller i hvert fald ikke trænet i mange år, og er således ude af kontakt med din krop. Så kan det godt være rigtig hårdt at blive konfronteret med den fra alle leder og kanter via de spejle, som typisk er monteret på de ledige vægge i centerets trænings rum. Dertil kommer så den høje grad af fiksering på det perfekte, som ofte hænger i atmosfæren i et traditionelt fitness center.

Hvis du hører til den gruppe af kvinder, som føler, at alles øjne hviler på dig når du træder ind ad døren til dit lokale fitness center, er det nok ikke så ofte, at du kommer af sted. Og så går du sikkert og ærgrer dig over at du ikke har mulighed for at træne din krop op og holde den i form selv om du egentlig gerne ville,

Fitness hold for kvinder hos Butterfly Fitness Aalborg

Er du bosiddende i Aalborg eller omegn, behøver du dog ikke at ærgre dig længere. Hos Butterfly Fitness Aalborg kan du nemlig træne ganske som du er. Du behøver ikke at investere i dyrt mode træningstøj, og du skal ikke føle dig overbegloet eller udskammet uanset din alder, krops type eller størrelse.

Hos Butterfly Fitness Aalborg er der nemlig kune adgang for kvinder. Filosofien bag Butterfly Fitness Aalborg er, at alle skal have mulighed for at træne og holde sig i form. Hos Butterfly Fitness Aalborg kommer mennesket først, og alle bliver behandlet med lige respekt og værdighed. Og så er såvel hold som maskiner indrettet således at alle kan være med.

Få mere information på butterflyfitnessaalborg.dk

Flere Nyheder