Hvad kan jeg opnå med en personlig træner?

04 februar 2021 astrid_pedersen

En personlig træner er for dig som ikke føler at du kommer langt nok med din træning på egen hånd. Når du vælger at alliere dig med en personlig træner får du ikke alene vejledning i de forskellige øvelser således at du kan udføre eksempelvis dødløft, bænkpres eller squats korrekt. Du får også hjælp til at sammensætte et individuelt trænings program baseret på dine behov og mål.

En dygtig personlig træner vil hurtigt kunne vurdere hvad der er realistisk for dig, og udstikke din plan herefter. Du vil kunne opleve fremskridt i løbet af meget kort tid uanset din grundform, og uanset om dine trænings mål er øget styrke, vægttab eller større muskelmasse. Og så får du en højere grad af motivation for at opretholde din træning.

Hvem er Tartarus Gym?

Tartarus Gym er et trænings koncept baseret på en forståelse af den menneskelige anatomi i kombination med en stor viden om alt hvad der vedrører sundhed, ernæring og fysisk aktivitet.

Selve de fysiske lokaliteter består af et trænings center og behandlings klinik med central beliggenhed i Herlev. Her finder du, foruden diverse maskiner og øvrige faciliteter, dygtige personlige trænere med mange års erfaring inden for personlig coaching og genoptræning. Tartarus Gym ejes og drives af autoriserede fysioterapeuter Mikkell Monrad og Christoffer Eberhard som hver især har fungeret som personlige trænere og tilsammen haft over 2500 glade og tilfredse klienter mellem hænderne.

Mikkell er, foruden fysioterapeut, uddannet fitness træner og har i mere end et årti arbejdet med såvel genoptræning af sports skader som med personlig træning. Christoffer er uddannet fysioterapeut med særligt speciale inden for smerte behandling og individuel genoptræning. Begge har de en stor interesse for styrketræning, konditions træning og kampsport, og er således godt rustet til at give dig den bedste oplevelse med personlig træning eller genoptræning alt efter dine individuelle behov.

Læs mere på https://tartarusgym.dk/ 

Flere Nyheder