Vælg en aktiv institution til jeres barn!

07 oktober 2019 admin

Børns udvikling er rigtig vigtig, og den foregår især rigtig godt gennem bevægelse, brug af kroppen og aktiv leg – både indendørs og udendørs. Vil I have, at jeres barn skal lære gennem leg og komme ud i naturen hver dag? Så bør I vælge en skov- og idrætsinstitution som Bøllen i Randbøl. Her er både vuggestue og børnehave. Lyder det som noget for jer og vigtigst af alt, som noget for jeres barn? Læs mere i artiklen, og find ud af mere om Bøllen – en skov- og idrætsinstitution.

Hvad er Bøllen?

Bøllen er en skov- og idrætsinstitution. Her kommer børnene ofte udendørs og lærer gennem brug af kroppen, bevægelse og leg. Det er derfor et sted, hvor jeres barn får mulighed for at være aktiv det meste af dagen. Bøllen ligger i Randbøl nær Billund. 

Hvem arbejder hos Bøllen?

Bøllen har udelukkende ansat dygtigt og veluddannet personale. De er alle efteruddannede i pædagogisk idræt ved DIF og VIA University College. Du kommer derfor til at efterlade dit barn i hænderne på dygtige pædagoger, der ved hvad de snakker om, når det kommer til læring gennem idræt. 

Hvordan foregår læring i Bøllen?

Der udarbejdes læreplaner for børnene afhængigt af deres alder. Børn i vuggestue på 0-2 år har en læreplan, der følges. Børn i børnehave på 2-6 år har en anden læreplan, der altid følges. I denne vuggestue og børnehave foregår læringen og udviklingen af børnene især gennem pædagogisk idræt. Jeres barn vil derfor få rig mulighed for at boltre sig og være meget aktiv. 

Hvor kan vi læse mere om Bøllen?

Synes I, at Bøllen lyder som et sted for jeres barn? Så kan I læse meget mere om institutionen her: http://boellen.dk/. Her kan I se de forskellige læreplaner, læse mere om pædagogerne, pædagogstuderende på stedet, indmeldelse, priser, åbningstider og meget mere. 

Flere Nyheder